14:30

Skillingaryds IK

Referat

Referat: Hovslätts IK 1 - Skillingaryds IK

Match hemma i serie Röd 2 mot Skillingaryd som slutade oavgjort 5-5 (3-1,1-2,1-2). Till slut får vi väl vara nöjda med oavgjort, men egentligen inte… Vi kvitterade ju till 5-5 med mindre än 30 sekunder kvar, därav att vi får vara nöjda. Men vi startar matchen kanonbra och gå fram till ledningen 3-1, som kunde varit lite större då alla spelade på topp. Men sedan i andra går vi ner oss lite och låter motståndarna komma ikapp, men vi har ändå ledning 4-2 och ett olyckligt mål bakåt i slutet av perioden gör så att vi går vi in sista perioden med 4-3 ledning. Kanske hade vi vunnit om vi hållit 4-2 där. Detta gör att Skillingaryd får nya krafter och vips så ligger vi under med 4-5 i mitten av sista. Efter detta drabbas de av två utvisningar efter varandra och en Timout av oss med mindre än två minuter kvar gör att vi kan trycka in kvitteringen i powerplay med ca 20 sekunder kvar. Riktigt skönt trots allt!